Vedlikehold av skjærebrett
Slik tar du vare på trefjøla.

Tid:
2-4 minutter, salting over natten.
Vanskelighetsgrad: Lett
Utstyrsliste:
Oppvasksåpe, salt og nøytral matolje.
Skjærebrettet er kanskje kjøkkenets mest brukte redskap. Trefjøler er naturlig antibakerielle og med enkel rengjøring og jevnlig vedlikehold kan de holdes helt bakteriefrie og pene i lang tid.
Slik rengjør og vedlikeholder du skjærebrett lagd av tre:
Steg 1
Vask med varmt vann og såpe etter bruk.
Steg 2
Skyll godt av for å få bort såperester.
Steg 3
En gang i blant kan du dekke skjærebrettet med salt og la det stå over natten. Det trekker ut bakterier og væske. Skyll godt av og sett inn med nøytral matolje.
Og der var vi i boks!
Funket det ikke?
Gi oss tilbakemelding: post@tavarepadetduhar.no